Outdoor

Fritidsvagnen Off Road Caretta

Översikt

Off Road Caretta

Fritidsvagnen Off Road Caretta är vårt senaste tillskott i Fritidsvagnens line-up. En vagn som än mer kompakt med sitt utekök och gjord för lite tuffare terräng. Med sina stora terränghjul, höga markfrigång och rejäla stålbågar som skyddar karossen är detta en vagn som går mjukt efter vagnen på riktigt dåliga skogsvägar som kan detta bekväma boende till unika platser som inte är vanligt med en vanlig vagn.

​Är man fler som ska bo så går det med fördel att montera ett taktält på vagnens robusta takräcke samt montera en markis som skydd både mot regniga och soliga dagar. Vagnen är isolerad och med den termostatstyrda dieselvärmen så håller man kupéutrymmet varmt och skönt.

Utekök

Det upplysta utomhusköket har en islåda för kylda varor, förvaringslådor för mat samt dina köksaccessoarer. Du hittar också 12- och 230v -uttag. Hitta ditt drömställe i naturen och förbered nästa inspiration på gasspisen.

Ett med naturen

Queen size -lyxmadrass. Belysning i taket är något du glömmer med det fantastiska panoramatakfönstret. Luta er tillbaka och njut av naturen som aldrig förr.

Nordisk design

Intuitiv funktionalitet, hållbarhet och kvalitet. Vi fokuserar på det väsentliga för friluftsliv så att du kan njuta av naturens skönhet på ett säkert, enkelt och roligt sätt. Camping med stil och komfort, men på ett minimalistiskt sätt.

Beställ din Fritidsvagnen Off Road Caretta idag!

Pris från 246 800 kr

bilder

Interiör & Exteriör

Har du fler frågor?

Ring oss

0250-619 005

Maila oss

fritidsvagnen@xmore.se

Läs mer om Fritidsvagnen

www.fritidsvagnen.se

Rulla till toppen