Drivers wanted

Vi söker alltid efter extra förare som gillar att köra bil, är intresserade av att se Sverige men framför allt en positiv inställning och älskar att göra både kunder och kollegor glada, det är något som kommer göra att just du passar in i vårt Team.

Just nu söker vi de som bor i Dalarna och Gävleborg med närhet till t ex Mora, Falun/Borlänge, Gävle

Körningarna består främst av att hämta och lämna bilar från punkt A till B och ibland så får man kavla upp ärmarna och hjälpa till med att t ex tanka upp bilen och putsa upp den så att den är i perfekt skick till kunden!

Oftast har vi som mest att göra när alla andra är lediga, dvs helger, kvällar, storhelger etc. Men man får å andra sidan köra mycket bil och upptäcka allt fint i Sverige och ibland händer det att man får ge sig utanför landets gränser för att hämta upp en bil.

Ett krav är självklart ett körkort med B-behörighet och har du även vana av att köra med släp och innehar BE-behörighet så är det varmt välkommet också.

Låter det intressant så tycker vi absolut att du skall fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig och självklart är du alltid välkommen in till oss för en ”Go-Fika” i vår ”Pit stop lounge” om vi ska snacka racingspråk.

INTRESSEANMÄLAN

Extraförare

Skriv det årtal som du tog ditt B-körkort
Rulla till toppen