outdoor

våra vagnar

Vi erbjuder ett urval av mindre husvagnar som passar dig med en aktiv livsstil. Oavsett om det gäller äventyr på sommaren eller vintern eller om ditt intresse är jakt, fiske, triathlon eller hundutställningar, har vi rätt vagnar till ett attraktivt pris.

fritidsvagnen

action n & action ntl

Fritidsvagnen Action (N och NTL) är välutrustade och levererar mycket värde för pengarna. Action N har två sittgrupper och är vår instegsmodell. Action NTL är vår storsäljare med toalett som standard. De stora fördelarna med Fritidsvagnen Action är att totalvikten är 750 kg och att alla med b-körkort får dra den. Den är dessutom skattebefriad med låg förbrukning och den får plats på en vanlig p-plats.

Action N

Action N har två sittgrupper och är vår instegsmodell.

Action NTL

Action NTL är vår storsäljare med toalett som standard.
Populär

fritidsvagnen

off road caretta

Fritidsvagnen Off Road Caretta är som namnet antyder en vagn gjord för lite tuffare terräng. Med sina stora terränghjul, höga markfrigång och rejäla stålbågar som skyddar karossen är detta en vagn som går mjukt efter vagnen på riktigt dåliga skogsvägar som kan detta bekväma boende till unika platser som inte är vanligt med en vanlig vagn.

våra vagnar

mink camper

Vi vill inspirera människor i alla åldrar att resa, utforska friluftslivet och komma i kontakt med naturen, samtidigt som de är trygga och bekväma. Mink Sports Camper skapades kring vår designfilosofi om “less is more”.

År 2019 lanserade vi den andra generationen av Mink vilket gör det ännu enklare att ansluta till naturen. Mink Sports Camper är ett uttryck för minimalism, funktionalitet, kvalitetstillverkning och robusthet. Stay wild and free!

Rulla till toppen