Vi erbjuder ett urval av mindre husvagnar som passar dig med en aktiv livsstil. Oavsett om det gäller äventyr på sommaren eller vintern eller om ditt intresse är jakt, fiske, triathlon eller hundutställningar, har vi rätt vagnar till ett attraktivt pris.

fritidsvagnen

Carpento 310, 360 och 410

Fritidsvagnen Carpento är vår nyaste serie av lättviktsvagnar som förutom att de byggs genialt på en lätt konstruktion som bygger på ett välavstämt chassi med riktigt bra köregenskaper. Vagnen har flera innovativa lösningar och en design som sticker ut både på utsidan och insidan, kanske främst för det ljus som sky view luckan och de unika fönstrena som erbjuder en panoramautsikt.

De stora fördelarna med Fritidsvagnen Carpento är den låga totalvikten och framförallt på modellerna 310 och 360 modellerna är på 750 kg vilket betyder att alla med B-körkort får dra den. Den är dessutom skattebefriad med låg förbrukning och den får plats på en vanlig p-plats.

fritidsvagnen

Action N & Action NTL

Fritidsvagnen Action (N och NTL) är välutrustade och levererar mycket värde för pengarna. Action N har två sittgrupper och är vår instegsmodell. Action NTL är vår storsäljare med toalett som standard.

De stora fördelarna med Fritidsvagnen Action är att totalvikten är 750 kg och att alla med b-körkort får dra den. Den är dessutom skattebefriad med låg förbrukning och den får plats på en vanlig p-plats.

Action N

Action N har två sittgrupper och är vår instegsmodell.

Action NTL

Action NTL är vår storsäljare med toalett som standard.
Populär

våra vagnar

Mink Camper

Vi vill inspirera människor i alla åldrar att resa, utforska friluftslivet och komma i kontakt med naturen, samtidigt som de är trygga och bekväma. Mink Sports Camper skapades kring vår designfilosofi om “less is more”.

År 2019 lanserade vi den andra generationen av Mink vilket gör det ännu enklare att ansluta till naturen. Mink Sports Camper är ett uttryck för minimalism, funktionalitet, kvalitetstillverkning och robusthet. Stay wild and free!

Rulla till toppen