Översikt

Mink Camper

Vi vill inspirera människor i alla åldrar att resa, utforska friluftslivet och komma i kontakt med naturen, samtidigt som de är trygga och bekväma. Mink Camper skapades kring vår designfilosofi om “less is more”.

År 2019 lanserade vi den andra generationen av Mink vilket gör det ännu enklare att ansluta till naturen. Mink Camper är ett uttryck för minimalism, funktionalitet, kvalitetstillverkning och robusthet. Stay wild and free!

om mink camper

Översikt & Utrustning

Mink har mycket förvaringsutrymme, inklusive en isolerad islåda för kalla drycker. Standard i köket är även led-belysning, gasplatta, 12V laddare och Minks signaturskärbräda. 

Utekök

Det upplysta utomhusköket har en islåda för kylda varor, förvaringslådor för mat samt dina köksaccessoarer. Du hittar också 12- och 230v -uttag. Hitta ditt drömställe i naturen och förbered nästa inspiration på gasspisen.

Ett med naturen

Queen size -lyxmadrass. Belysning i taket är något du glömmer med det fantastiska panoramatakfönstret. Luta er tillbaka och njut av naturen som aldrig förr.

Nordisk design

Intuitiv funktionalitet, hållbarhet och kvalitet. Vi fokuserar på det väsentliga för friluftsliv så att du kan njuta av naturens skönhet på ett säkert, enkelt och roligt sätt. Camping med stil och komfort, men på ett minimalistiskt sätt.

Beställ din Mink Camper idag!

Pris från 297 000 kr

bilder

Interiör & Exteriör

Du vet väl att du kan hyra din Mink Camper här på xmore.se?

Har du fler frågor?

Ring oss

0250-619 005

Maila oss

minkcampers@xmore.se

Rulla till toppen