Ha ditt nästa möte hos xmore

På Skålmyrsvägen 32 i våra nya lokaler så har ni nu möjlighet att boka ert nästa möte för både små möten och större evenemang. Vi har en flexibel lokal som är perfekt för tex lansering av nya produkter, frukostmöten, utbildning, presentationer, kundträffar, vernisage, etc och i vårt konferensrum så finns det möjlighet för upp till 10 personer att ha möte i skön luftkonditionerad atmosfär.

Vi har även ca 2 000 m2 inhägnad, asfalterad och insynsskyddad yta perfekt för mässor och aktiviteter och i kombination med våra övriga lokaler så kan man verkligen genomföra dessa event med hög kvalitet och önskar man med enkelhet göra publika event med möjlighet att ta inträde så ordnar vi det.

Med våra helt nya lokaler som ligger på ett väldigt centralt och lätt tillgängligt med bra parkeringsmöjligheter så hoppas vi att detta kan vara något för ert nästa event, stort som smått men alltid med yppersta kvalitet från – xmore AB Expect More.

Kom förbi spontant på en kaffe eller boka ett möte med oss så visar vi gärna runt och berättar mer om hur ert nästa event blir en succé!

Showroom

Här finns det gott om plats och här finns möjlighet för att visa både små och stora produkter som enkelt tas in genom den 4 m höga porten. 

Vi hjälper gärna till för att göra ert event minnesvärt och uppskattat av alla deltagarna. Behöver ni hjälp med catering, ljud och ljus, scen, eller andra specifika önskemål så bistår vi gärna med detta via våra samarbetspartners.

Vi har även gott om parkeringsplatser, fordonstvätt och rekond, och verkstad i de fall behov finns för detta tex om ni behöver putsa det sista på lanseringen av en ny maskin, fordon, etc.

 

Lounge - Terrass

En trappa upp så har vi vår härliga terrass / lounge där även vårt kök finns som är utrustat för att klara av att serva ditt event. Det är också här uppe som vi har våra toaletter, stort badrum med dusch och givetvis sä är det också handikappanpassat så man kan ta hissen upp till detta detta plan. Här finns också en 55″ tv/skärm och Sonos ljudsystem som förövrigt också finns i hela lokalen uppdelat i olika sektioner. 

Från Terrassen så ser man också ut över Showroom och det är ofta här det sköna ”hänget” blir och relationer byggs och kreativa idéer föds.

 

Mötesrum

Det här rummet rymmer plats för upp till 10 pers och här sitter man bekvämt och i en luftkonditionerad miljö som ni kan styra enbart för det här rummet.

Via en 70″ skärm så ser alla i rummet presentation tydligt. Videomöten kör man väldigt effektivt och ostört från det här rummet.

Självklart ordnar vi med dryck, fika, frukt till ert möte.

 

INTRESSEANMÄLAN

Rulla till toppen