Enterprise Rent-A-Car

Enterprise Rent-A-Car har växt över världen sedan 1957, Idag är Enterprise världens största biluthyrningsföretag med över 2,3 miljoner bilar i sin vagnpark globalt. Men trots vår storlek så är vi fortfarande  ett familjevföretag med ett enda mål: att överträffa förväntningarna på service och utförande. För dig som inte har provat våra tjänster så ber vi dig att göra det och uppleva hur Enterprise prioriterar kunden framför allt – alltid.

Våra tjänster

Korttidshyra

När ni behöver en bil för några dygn tex när ni behöver en extra bil eller kanske har ni behov av en transportbil för flytten eller 9-sitsig buss för att få med hela familjen.

Korttidsleasing - Månadshyra

Ett flexibelt bilägande där det mesta ingår och till en fast månadskostnad och allt på ett och samma kvitto. Ingen risk för andrahandsvärdet eller andra överraskningar.
Ett fullgott alternativ för tjänstebilen och vid tex provanställningar, en extra bil över sommaren, etc.

– Välj bil ur vår vagnpark –
– Flexibelt anpassa abonnemangstiden efter dina behov –
– 250 mil per månad ingår –
– Försäkring ingår –
– Skatt ingår –
– Service ingår –
– Vinterhjul, förvaring och skiften ingår –

Gillar du bilar så kan vi också specificera upp din bil precis så som du vill ha den. Då beställer vi en sådan och då är bindningstiden 8 månader, men det betyder i praktiken att du kan byta bil var 8 månad till en fast månadskostnad utan att vara rädd för andrahandsvärdet eller ytterligare kostnader.

Ersättningsbil vid verkstadsbesök

Vi har samarbete med de flesta verkstäderna. Där vi erbjuder ersättningsbil om din bil blir stående pga skada eller kanske vid en ordinarie service.

Envägshyra

Vi erbjuder även envägshyror där du har möjlighet att lämna bilen på annan ort.

Leverans- och Hämtaservice

Har du svårt att komma ifrån för att hämta upp din hyrbil på vår station så erbjuder vi leverans- och hämtaservice dit du vill ha den.

Ring oss

0250-619 000

Maila oss

info@xmore.se

Rulla till toppen