Hyra båt

Linder 460 Arkip

Översikt

Linder 460 Arkip Honda 50hk

Denna båt är så mycket mer än en bra fiskebåt. Det är också en fantastiskt rolig och lättkörd båt som tar dig till fina badvikar och är utmärkt att dra flytringen bakom för lite lek.

Videopresentation

Linder 460 Arkip Honda 50hk

linder 460 arkip honda 50hk

Översikt & Utrustning

Optimal storlek

Med en skrovvinkel om 12 grader är det en lätt planande familjebåt med plats för upp till fem personer. Längden är som namnet antyder 460 cm tillsammans med en väl tilltagen bredd om 185 cm, som ger dig en båt med stora utrymmen. Den låga vikten, 292 kg, borgar för att du kan ta med den på trailern när du vill, till de vatten du önskar.

Körgläde

Arkip 460 passar för sport, fiske eller bara för ren körglädje och som din vän på upptäcksfärd. Körglad och hyllad för sin sjövärdighet ställer Arkip 460 bara ett krav på dig; en dos sjövett. Vår Linder 460 Arkip lämpar sig speciellt bra för att upptäcka fina fiskevatten och med hjälp av den 10 tum stora plottern/ekolodet så hittar du de bästa platserna som ger dig napp.

Utrustning & Prestanda

Båten är gjord av aluminium som gör den lätt att hantera både i vattnet och på trailern efter bilen. Den är utrustad med Hondas fyrtaktsmotor på 50 hk som gör båten både pigg, ekonomisk och suverän att trolla med. Du kan med en 50 hk motor nå 33 knop. Den är självklart utrustad med spöhållare och en 150 cm lång spölåda.

bilder

interiör & exteriör

Pris & tillval

Linder 460 Arkip Honda 50hk

Pris / dag

Hyr din Linder 460 Arkip idag!

hyresvillkor

För mer fakta

Har du fler frågor?

Ring oss

0250-619 000

Maila oss

rental@xmore.se

Rulla till toppen